понеділок, 07 вересня 2009 11:59

Акінфєєв став кандидатом на місце ван дер Сара в "МЮ"

Акінфєєв став кандидатом на місце ван дер Сара в "МЮ"

Чемпіон Англії з футболу "Манчестер Юнайтед" зацікавився воротарем ЦСКА і збірної Росії Ігорем Акінфєєвим. Головний тренер "МЮ" сер Алекс Фергюсон розглядає Акінфєєва як одного з кандидатів на заміну голландцеві Едвіну ван дер Сару, який може завершити кар"єру після закінчення сезону, пише англійське видання The Sun.

Ван дер Сар, якому 29 жовтня виповниться 39 років, виступає за "Манчестер Юнайтед" з 2005 року. За словами голландця, він ще не вирішив, чи продовжить він кар"єру після закінчення сезону-2009/10. В даний час основним воротарем "МЮ" є Бен Фостер, а ван дер Сар, як правило, залишається в запасі.

23-річний Акінфєєв виступає за ЦСКА з 2003 року. У складі армійців він виграв три чемпіонати Росії, чотири Кубки країни і Кубок УЄФА - 2004/05. У збірній Росії Акінфєєв дебютував у 2004 році. У 2008 році він став володарем бронзової медалі чемпіонату Європи в Австрії та Швейцарії.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Акінфєєв став кандидатом на місце ван дер Сара в "МЮ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути