четвер, 10 вересня 2009 14:45

Колишній наставник "Реала" Рамос очолив московський ЦСКА

Колишній наставник "Реала" Рамос очолив московський ЦСКА

Колишній головний тренер "Севільї", лондонського "Тоттенхема" і мадридського "Реала" Хуанде Рамос очолив московський футбольний клуб ЦСКА.

Про це пише іспанське видання AS. Рамос змінив на посту наставника армійців бразильця Зіко. Перед новим тренером ЦСКА поставлено завдання подолати груповий етап Ліги чемпіонів УЄФА.

Перше тренування в новому клубі Рамос проведе вже 10 вересня в другій половині дня. Асистентом 54-річного іспанського фахівця в ЦСКА буде Маркос Альварес, який допомагав Рамосу і в "Реалі".

За даними AS, Рамос підписав контракт з ЦСКА до грудня 2009 року. В тому випадку, якщо армійці вийдуть з групи в Лізі чемпіонів, угода з іспанським фахівцем буде продовжена.

Рамос підтвердив інформацію про укладення контракту з московським клубом. Іспанський тренер заявив, що дуже радий очолити відому в Європі команду з великими традиціями.

Рамос за свою кар"єру тренував багато іспанських клубів і здобув популярність завдяки роботі в "Севільї" з 2005 по 2007 рік. З цією командою Рамос двічі виграв Кубок УЄФА. Перед початком сезону-2007/08 Рамос очолив "Тоттенхем", але незабаром був звільнений за незадовільні результати команди. В грудні 2008 року Рамоса було призначено на пост наставника "Реала". Під керівництвом Рамоса мадридський клуб провів тривалу переможну серію, але після закінчення сезону-2008/09 "Реал" не став продовжувати контракт із тренером.

Лента

Зараз ви читаєте новину «Колишній наставник "Реала" Рамос очолив московський ЦСКА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути