середа, 21 лютого 2007 11:15

Гол Гіггза викликав обурення в "Ліллі"

  Райан Гіггз (у центрі) святкує переможний гол у ворота "Лілля"
Райан Гіггз (у центрі) святкує переможний гол у ворота "Лілля"

В першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "Манчестер Юнайтед" з рахунком 1:0 здолав на виїзді французький "Лілль". Єдиний гол в зустрічі був забитий на 83-й хвилині і викликав безліч суперечок: Райан Гіггз направив м"яч у ворота господарів з штрафного, не чекаючи свистка головного арбітра. Футболісти і уболівальники "Лілля" були украй обурені тим, що гол був зарахований, а після матчу різкими заявами обмінялися наставники команд, повідомляє "Спорт-Експрес".

- За все своє життя у футболі я не бачив нічого подібного, - заявив головний тренер англійського клубу Алекс Фергюсон. - Гравці і вболівальники "Лілля" поводилися потворно: у Гері Невілла навіть влучив якийсь предмет з трибун. Що ж до гола, то раз арбітр дав дозвіл на пробиття штрафного - все в межах правил.

- Не розумію, чому пан, що сидить поруч зі мною, дозволяє собі подібні зауваження, - відповів на слова Фергюсон наставник "Лілля" Клод Пюель. - Гравці були незгідні з рішенням арбітра і намагалися його опротестувати. Пан Фергюсон - майстер тиску на суддів і організації провокацій.

Зараз ви читаєте новину «Гол Гіггза викликав обурення в "Ліллі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути