субота, 28 серпня 2010 18:29

Гол Аршавіна приніс "Арсеналу" перемогу у матчі з "Блекберном"

Гол Аршавіна приніс "Арсеналу" перемогу у матчі з "Блекберном"

У матчі третього туру чемпіонату Англії "Арсенал" виграв у гостях у "Блекберна" з рахунком 2:1.

Перша половина зустрічі пройшла на рівних. "Арсенал" більше володів м'ячем, але "Блекберн" упевнено оборонявся, у відповідь погрожуючи чужим воротам за допомогою стандартів. Рахунок був відкритий на 20-й хвилині, коли Робін ван Персі передачею вивів Уолкотта до штрафного майданчика, і Тео послав м'яч під дальню штангу.

Відігралися господарі всього через сім хвилин, піймавши суперника на контратаці. Причому творцями голу виступили два Діуфа. Ель-Хаджі протягнув м'яч по флангу до кута воротарського майданчика, а його простріл з кількох метрів замкнув орендований у "Манчестер Юнайтед" Мамі Бірам.

До перерви "каноніри" залишилися без ван Персі, який отримав пошкодження. Місце голландця зайняв Маруан Шамах, у попередніх іграх виходив з перших хвилин. У другому ж таймі "Арсенал" заволодів перевагою і повторно вийшов вперед на 51-й хвилині. Тео Уолкотт прорвався по правому флангу і відпасував в центр штрафного майданчика, звідки бив Фабрегас. Іспанець влучив у захисника, але на відскоку першим виявився Андрій Аршавін, який безперешкодно послав м'яч повз воротаря.

Наприкінці "Арсенал" зумів відстояти переможний рахунок, а Уолкотт навіть забив, щоправда з положення "поза грою". Таким чином, "каноніри" узяли у "Блекберна" реванш за травневу поразку, а заодно вперше з березня виграли на виїзді. Команда Аршавіна в трьох матчах набрала 7 очок і вийшла на друге місце, поступаючись двома балами "Челсі". "Блекберн" зазнав другої поразки і з 3 очками на 13-му місці.

Блекберн - Арсенал - 1:2 (1:1, 0:1)

Голи: 0:1 - Уолкотт (20), 1:1 - Діуф (27), 1:2 - Аршавін (51).

За матеріалами Livesport.ru

Зараз ви читаєте новину «Гол Аршавіна приніс "Арсеналу" перемогу у матчі з "Блекберном"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути