пʼятниця, 27 серпня 2010 11:00

"У нас є все, щоб вийти в плей-офф Ліги Чемпіонів" - Луческу

"У нас є все, щоб вийти в плей-офф Ліги Чемпіонів" - Луческу

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу прокоментував результати жеребкування групового турніру Ліги Чемпіонів, яке відбулося вчора, 26 серпня, в Монако, і згідно з якими гірники опинилися в групі Н в компанії з лондонським "Арсеналом", португальською "Брагою" і сербським "Партизаном".

"Будь-яка команда з першого кошику завдяки своєму високому рейтингу апріорі має право вважатися фаворитом групового турніру. "Арсенал"- дуже сильний суперник, один з топових клубів Європи, але в останні роки ми накопичили чималий досвід зустрічей з британськими клубами, і це має "Шахтарю" допомогти", - сказав Луческу.

Щодо португальців, тренер не приховував, що на даний момент клуб перебуває в статусі темної конячки.

"Брагу" доведеться вивчити особливо ретельно, - вкрай обережно висловився наставник гірників, - цей клуб для нас, можна сказати, містер Ікс. Судячи з тієї голевої феєрії, яку "Брага" влаштувала у відбірковому матчі-відповіді з "Севільєю", зрозуміло, що до неї треба ставитися особливо ретельно".

Відносно "Партизана", наставник не вважає, що сербська команда сильно змінилася з минулого року, коли "Шахтар" грав з нею в груповому турнірі Ліги Європи. При цьому зауважив, що про недооцінку суперника не може бути й мови.

"У нас є всі можливості добре підготуватися і успішно виступити в груповому турнірі, щоб вперше опинитися там, де "Шахтар" ще не був жодного разу - в плей-офф Ліги Чемпіонів", - завершив свій коментар тренер чемпіонів України.

За матеріалами sport-express.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"У нас є все, щоб вийти в плей-офф Ліги Чемпіонів" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути