середа, 25 серпня 2010 15:37

Мхітарян може зайняти місце Жадсона в "Шахтарі"

Мхітарян може зайняти місце Жадсона в "Шахтарі"

За повідомленнями турецької преси, до закриття літнього трансферного вікна півзахисник "Шахтаря" Жадсон може перейти в стамбульський "Галатасарай".

Місцеві джерела повідомляють про зустріч у Стамбулі тренера "гірників" Мірчі Луческу з колишнім менеджером турецького гранда Абдуррагімом Албайрак, який став посередником з турецьким клубом. Через нього румунський фахівець запропонував "Галатасараю" придбати бразильського півзахисника "Шахтаря".

Повідомляється, що керівництво "жовто-червоних" вже зв'язується з агентами футболіста, а директор "Галатасарая" Аднан Сезгін має намір найближчим часом почати переговори з донецьким клубом з приводу можливого трансферу.

Нагадаємо, що кольори "Галатасарая" захищає колишній півзахисник "Шахтаря" Елано Блумер.

Тим часом, атакуючий півзахисник донецького "Металурга" і збірної Вірменії з футболу Генріх Мхітарян може перейти в стан іншого клубу з Донбасу - "Шахтар".

Мхітарян, відповідаючи на запитання одного з відвідувачів свого персонального сайту про можливість переходу в донецький "Шахтар", сказав: "Залишилося шість днів до закриття трансферного "вікна". Давайте почекаємо. Не хочу випереджати події. Все буде добре, якщо не будемо поспішати і зачекаємо".

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Мхітарян може зайняти місце Жадсона в "Шахтарі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути