Ексклюзиви
пʼятниця, 21 березня 2008 14:37

Голова WTA Ларрі Скотт заперечує наявність расизму в тенісі

Голова WTA Ларрі Скотт відповів на звинувачення Річарда Вільямса, батька тенісисток сестер Вільямс, в расизмі. Справа в тому, що Вільямс, який був на турнірі в Бангалорі, в котрому брали участь його доньки, дав інтерв"ю, в якому заявив, що він і його доньки піддавалися дискримінації.

На це Ларрі Скотт відповів, що в жіночому тенісі немає анінайменшої дискримінації за будь-якою ознакою. "У Туру нульова терпимість до расизму, і я вже казав панові Вільямсу, що він повинен мені повідомляти про всі випадки і докази, що в професійному тенісі здійснюються акти расизму", - заявив Скотт.

До речі, сестри Вільямс не приймають участі в турнірі Pacific Life Open, який проходить в ці дні в Індіан Уеллсі (США). Вони не приїжджають туди з 2001 року, коли їх освистали глядачі. Тоді Венус відмовилася виходити на півфінал зі своєю сестрою Сереною, зіславшись на травму. Серена в результаті виграла турнір, але освистування продовжилося і у фіналі. Проте тут справа була, швидше за все, не в расизмі, а в  тому, що американській публіці стало шкода грошей, заплачених за півфінал.

Спорт.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Голова WTA Ларрі Скотт заперечує наявність расизму в тенісі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути