Ексклюзиви
четвер, 12 лютого 2009 16:46

Гіггз ще на рік залишається "червоним дияволом"

Гіггз ще на рік залишається "червоним дияволом"

Рекордсмен "Манчестер Юнайтед" за кількістю проведених за цей клуб матчів Райан Гіггз уклав новий контракт. Угода розрахована до кінця червня 2010 року. Гіггз заявив, що його дуже потішила пропозиція "МЮ" підписати новий контракт, і відзначив, що зараз він насолоджується футболом більше, ніж коли-небудь, повідомляє lenta.ru з посиланням на офіційний сайт клубу.

Свій перший матч за "Манчестер Юнайтед" валлійський півзахисник провів 2 березня 1991 року. В кінці сезону-2008/09 він побив рекорд Бобі Чарльтона за кількістю матчів за "МЮ". Чарльтон провів 758 ігор, а на рахунку Гиггза в даний час 787 ігор (за даними офіційного сайту клубу). У цих матчах він забив 147 голів.

У складі "МЮ" валлієць десять разів вигравав чемпіонат Англії, чотири рази Кубок країни і двічі - Кубок англійської ліги. Крім того, Гіггз є дворазовим переможцем Ліги чемпіонів і дворазовим переможцем клубного чемпіонату світу. Суперкубок Європи півзахисник вигравав один раз, повідомляє sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «Гіггз ще на рік залишається "червоним дияволом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути