субота, 07 лютого 2009 13:56

"Бентлі" Карлоса Тевеса конфіскували

"Бентлі" Карлоса Тевеса конфіскували

В п"ятницю британська поліція зупинила автомобіль нападаючого англійського "Манчестер Юнайтед" Карлоса Тевеса за перевищення тонування вікон машини. Аргентинський форвард був зупинений по дорозі на тренувальну базу клубу. У результаті білий "Бентлі" M60 був конфіскований поліцією.

Як повідомляє gazeta.ru з посиланням на The Sun, на допомогу одноклубникові прийшов Патріс Евра на своєму "Бентлі", який підвіз Тевеса на тренування.

І хто його знає, що могло трапитися, враховуючи вдачу наставника "дяволів" Алекса Фергюсона і напружені стосунки між клубом і гравцем, якби Тевес запізнився на тренування.

Довідка wikipedia

Карлос Альберто Тевес (ісп. CarlosAlberto Tеvez; народився 5 лютого 1984 року в Буенос-Айресі, Аргентина) - аргентинський футболіст, в даний час виступає за англійський клуб "Манчестер Юнайтед" і збірну Аргентини. Дієго Марадона назвав його "аргентинським пророком 21-го століття". Зі збірною Аргентини в 2004 році став Олімпійським чемпіоном. З "МЮ" виграв Лігу Чемпіонів, Клубний чемпіонат світу, Прем"єр-лігу і Суперкубок Англії.

Зараз ви читаєте новину «"Бентлі" Карлоса Тевеса конфіскували ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути