вівторок, 22 квітня 2008 09:32

Гарсія вимагає повторного бою з Нужненком

Гарсія вимагає повторного бою з Нужненком

Пуерториканець Ірвінг Гарсія і його команда залишилися незадоволені результатом бою проти тимчасового чемпіона WBA у напівсередній вазі українця Юрія Нужненка, який прошов минулої суботи в Києві.

Цей поєдинок зупинили після закінчення десятого раунду через сильне розсічення у Нужненка, яке він отримав ще в другому раунді через зіткнення головами. На момент зупинки бою у двох суддів була зафіксована нічия з рахунком 95-95, а на записках третього з мінімальним відривом лідирував український боксер — 96-95. Тим самим, підсумком бою оголосили нічийний результат, який дозволив Юрієві Нужненку зберегти титул.

На думку представників Гарсії, більшість пошкоджень на обличчі Нужненка, через які бій зупинили, виявилися результатом точних ударів Гарсії, і, за словами менеджера боксера, вони не одинокі у цій думці.

- Я дуже задоволений виступом Ірвінга Гарсії в його першому поєдинку за титул, — сказав менеджер пуерториканця Гарі Паділла. — На жаль, бій зупинили після десятого раунду. Я прочитав декілька репортажів про поєдинок, які співпадають з моєю думкою про те, що більшість пошкоджень на обличчі Нужненка стали результатом ударів Гарсії. На мій погляд, те, що причиною зупинки поєдинку назвали розсічення, отримане в другому раунді від удару головами і яке було на лобі, біля самої лінії волосся, не зовсім відповідає дійсності. Дане розсічення зовсім не було причиною того, що обличчя Нужненка так виглядало до десятого раунду. Я вважаю, що ми виграли цей бій. Не хочу принижувати заслуги Нужненка, але всі знають, що нічия на чужому полі часто рівноцінна перемозі.

Зараз команда Гарсії має намір добиватися повторного поєдинку з Нужненком, або, у крайньому випадку, вони сподіватимуться на те, що даний виступ відкриє нові можливості для 29-річного пуерториканця.

- Я розмовляв з промоутерами Гарсії (Starfight Productions Inc.), і вони докладуть усіх зусиль для того, щоб провести повторний поєдинок якнайшвидше, — розповів Паділла. — Для вирішення цього питання вони звернуться в WBA. Я також сподіваюся, що K2 Promotions зацікавиться можливістю ще раз звести разом на рингу цих двох безстрашних бійців для того, щоб вони поставили крапку в своєму протистоянні. Для цього ми готові ще раз приїхати до Києва.

allboxing.ru

Зараз ви читаєте новину «Гарсія вимагає повторного бою з Нужненком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути