середа, 12 травня 2010 08:56

Гамулі поставили завдання повернути "Закарпаття" у вищу лігу

Гамулі поставили завдання повернути "Закарпаття" у вищу лігу

Майбутня кар"єрна доля Ігоря Гамули визначена — наставник продовжить співпрацю із ФК "Закарпаття" й наступного сезону. Таке важливе рішення керівники ужгородського клубу прийняли одразу по завершенні сезону 2009/2010.

Нехай головний тренер і не допоміг колективу закріпитися у прем"єр-лізі цього чемпіонату, однак прогрес за його керування очевидний. Тож контракт, що минулого літа був укладений за схемою "1+1" (один рік роботи з можливістю продовження ще на дванадцять місяців), з Ігорем Васильовичем пролонговано.

"Наразі я вже в Луганську, де відвідую своїх родичів, далі прямую у Ростов у гості до своєї дочки, а кінець відпустки пройде для мене у Москві, де завершуватиму навчання на тренерську ліцензію категорії "про". А вже 5-го червня знову приїду в Ужгород, — сказав прес-службі ФК "Закарпаття" Ігор Гамула. — На Закарпатті залишаюся, бо бачу велику перспективу роботи в цій команді: прем"єр-лігівська основа буде збережена. І за сезон у першому дивізіоні, вірю, вдасться "обкатати" хлопців настільки, що повернення в елітну лігу повинно пройти для нас безболісно".

До слова, уже визначено й завдання, яке стоятиме перед колективом Ігоря Гамули — до прем"єр-ліги "Закарпаття" попрямує з першої позиції першої ліги.

В Ужгороді команда Ігоря Гамули збереться 5-го червня. До 10-го триватиме перший, так званий, "втягуючий" етап, за який футболісти пройдуть медобстеження та "розбігаються". Далі ж "Закарпаття" візьме курс на Трускавець, де окрім фізичних навантажень та теоретичних уроків, відбудеться декілька спарингів із суперниками з прем"єр-ліги та нижчого дивізіону.

А ось стосовно завершення підготовки до сезону, то воно може скластися по-різному: залежно від ігрових кондицій та календаря, ужгородці подадуться або у високогірну базу в Словаччині чи Угорщині, або ж оберуть місцем підготовки українське узбережжя Чорного моря.

Зараз ви читаєте новину «Гамулі поставили завдання повернути "Закарпаття" у вищу лігу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути