вівторок, 16 березня 2021 08:28

Ф'юрі та Джошуа підписали контракт на 2 поєдинки

Ф'юрі та Джошуа підписали контракт на 2 поєдинки
1-й бій відбудеться у червні-липні. Фото: Reuters

Чемпіон WBA, IBF і WBO в суперважкій вазі 31-річний Ентоні Джошуа та володар поясу WBC 32-річний Тайсон Ф'юрі підписали контракт на 2 поєдинки.

Бої відбудуться у 2021 році, повідомляє ESPN. Угода між боксерами містить право на бій-реванш. Місце проведення поєдинку залишається невідомим. Промоутер Едді Гірн повідомив, що вже отримав 8-9 пропозицій з різних країн світу щодо організації бою.

"Я відчуваю, що найскладніше позаду. Говорячи за себе, Ентоні і його команду, я знаю, як важко ми працювали останні декілька місяців. І я впевнений, що цей поєдинок настільки гучний, що його не складно продати. Пропозиції надходили з різних країн Близького Сходу, Азії, Східної Європи та Америки. Це буде найвеличніший боксерський поєдинок і одна з найбільших спортивних подій у світі", - сказав він.

1-й бій відбудеться у червні-липні, наступний - у листопаді-грудні. Що стосується розподілу гонорарів, то боксери отримають по 50%. У бою-реванші 60% отримає переможець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Промоутер назвав потенційних суперників Ломаченка

Британський боксер Тайсон Ф'юрі не сумнівається у своїй перемозі над земляком Ентоні Джошуа у бою за звання абсолютного чемпіона світу із боксу у суперважкій вазі. Ф'юрі обіцяє швидко перемогти свого суперника.

Зараз ви читаєте новину «Ф'юрі та Джошуа підписали контракт на 2 поєдинки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути