пʼятниця, 29 лютого 2008 21:31

Футзальна збірна України достроково здобула путівку у плей-офф ЧС-2008

Збірна України з футзалу достроково здобула перемогу у відбірному турнірі чемпіонату світу 2008 року. Змагання в групі 10 проходять в болгарській Варні.

У другий ігровий день "синьо-жовта" дружина обіграла збірну Молдови з рахунком 4:0 (1:0). У складі нашої команди точними ударами відзначились Макаєв, Дмитро Іванов, Хурсов та Вахула.

Гру проти Ізраїлю українці провели в такому складі: Лисенко - Пилипів, Хурсов, Замятін, Д.Іванов - Сильченко, Вахула, Чепорнюк, Макаєв - Коптев, В.Іванов.

У іншому матчі другого ігрового дня збірна Ізраїлю з рахунком 2:0 обіграла господарів турніру, болгар.

Таким чином, збірна України стала недосяжна для конкурентів, тому що, якщо і програє болгарам у заключному турі, випередить Ізраїль або Молдову за результатом зустрічі між собою.

Переможці групових турнірів здобудуть путівки у плей-офф, у ході якого визначаться володарі шести європейських путівок на світовий фінал. Його прийматиме Бразилія 1-19 жовтня 2008 року. Перші стикові матчі заплановані на 31 березня-2 квітня, матчі-відповіді − на 14-16 квітня.

"Газета по українськи"

Зараз ви читаєте новину «Футзальна збірна України достроково здобула путівку у плей-офф ЧС-2008». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути