Ексклюзиви
середа, 14 січня 2009 11:20

Футзал. Переможний "дубль" українських збірних в Польщі

Двома перемогами над місцевими збірними завершився перший день перебування національної і молодіжної міні-футбольних збірних України в Польщі. Першими в Кросно зійшлися хлопці (U-21). Після безгольового першого тайму, українці змогли схилити чаші терезів на свою користь.

Годиною пізніше національна збірна України також узяла верх над польськими колегами, але з більшим рахунком, причому спершу витягнувши з рукава "покер" (4:0), підопічні Геннадія Лісенчука дозволили собі розслабилися. Поляки скоротили відставання до мінімуму, але не більш того.

В четвер, 15 січня, наші сусіди дістануть можливість узяти реванш, в який, відверто кажучи, самі вірять не особливо, адже в міні-футбольних кругах Польща слави собі поки не здобула. За підсумками 2008 року рейтингу ФІФА збірна України набагато випереджає нинішніх суперників. "Жовто-сині" займають 8-у сходинку світової класифікації, а "червоно-білі" - 23-ю.

Польща U-21 - Україна U-21 - 1:2 (0:0)

Голи у України: Бурдюг ("СумДУ", Суми), Сорокін А. ("Локомотив", Харків)

Польща (національна) - Україна (національна) - 4:6 (0:2)

Голи в України: Якунін ("Енергія", Львів), Пилипів ("Ураган", І-Франківськ), Овсянніков ("Енергія", Львів), Юнаков ("Шахтар", Донецьк), Рогачьов ("ТВД", Львів), Замятін ("Єнакієвець", Єнакієво).

terrikon

Зараз ви читаєте новину «Футзал. Переможний "дубль" українських збірних в Польщі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути