середа, 01 лютого 2012 15:09

Футбольний вболівальник пристебнув себе наручниками до воріт

Футбольний вболівальник пристебнув себе наручниками до воріт

Вболівальник англійського футбольного клубу "Евертон" прикував себе наручниками до штанги воріт своєї команди. Це сталося ввечері 31 січня під час матчу чемпіонату Англії, в якому "Евертон" зустрічався з "Манчестер Сіті". Вболівальнику вдалося простояти біля штанги кілька хвилин, після чого його відстебнули і змусили залишити поле.

Фанат вибіг на поле в кінцівці першого тайму. Головний арбітр матчу Пітер Волтон був змушений зупинити гру приблизно на п'ять хвилин.

Як пише британське видання The Daily Mail, на 46-річному вболівальника була надіта футболка з написом, що критикує авіакомпанію Ryanair. Як з'ясувалося, своєю акцією чоловік висловлював протест проти дій цієї авіакомпанії, яка відмовилася прийняти його дочку на роботу.

Матч "Евертон" - "Манчестер Сіті" завершився перемогою "Евертона" з рахунком 1:0. Єдиний гол на 60-й хвилині забив Даррон Гібсон.

Після 23 турів "Манчестер Сіті" і "Манчестер Юнайтед", на рахунку яких по 54 очки, ділять лідерство в англійській прем'єр-лізі. У "Евертона" 29 очок. Ця команда посідає дев'яте місце в турнірній таблиці.

Зараз ви читаєте новину «Футбольний вболівальник пристебнув себе наручниками до воріт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути