пʼятниця, 11 травня 2012 10:31

Футболісти "Ворскли" 15 хвилин аплодували вболівальникам
15

Фото: ФОТО: Андрій Шкоденко

10 травня у Полтаві відбулася гра 30-го туру чемпіонату України між місцевою "Ворсклою" та харківським "Металістом".

"Думаю, сьогодні нічия буде – 1:1. Це ж почти товаріщєська ігра. Та і у Харкова пів основного состава вже по домам роз'їхалися," - каже хлопець років 20. За 10 хвилин до початку гри вмощується у кріслі на центральній трибуні стадіону "Ворскла".

У віп-ложі над центральною трибуною відкриті усі вікна. Усередині сидить президент "Металіста" - Олександр Ярославський. Коли починається гра до нього підбігають троє хлопців років 10.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" став чемпіоном, "Оболонь" і "Олександрія" вилетіли у першу лігу: результати 30-го туру УПЛ

"Спасібо вам за сезон у Лізі Європи. Тепер, навєрноє у Лігу Чемпіонів хочеться?", - запитує один з хлопців Олександра Ярославського. Той посміхається, схвально киває.

Перший тайм закінчується з мінімальною перевагою "Металіста" - 1:2.

"Як дєтям нам забивали, просто ужас, - дядько років 40 виходить зі стадіону. Поруч з ним дівчина років 20. - Ну посмотрім тепер, як наші во втором таймі заграють. Такому "Металісту" нельзя програвати".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Селезньов cтав кращим бомбардиром чемпіонату України

Усередині другого тайму вболівальники з Харкова починають кидати на бігові доріжки запалені фаєри. Пожежники тушать їх водою з шлангу. Потім кілька секунд ллють воду на фанів.

"Так їм і надо. А то ведуть себе, як свині неотесані", - полтавські вболівальники починають свистіти на адресу харківських фанів. Ті виривають крісла зі стадіону, кидають їх униз. Один зі стільців розбиває голову молодому хлопцю. Його швидко відводять до карети швидкої допомоги.

За 5 хвилин харківські вболівальники підпалюють одне з крісел і починають навколо нього водити хоровод.

ФОТОРЕПОРТАЖ: "Шахтар" втретє поспіль отримав "золоті" медалі

"У них вообще з головою проблеми. Скільки на футбол хожу, а таких ідіотів ще не бачив", - кричить з трибун дядько 50-ти років, гнівно розмахує руками.

Полтавські вболівальники починають скандувати на адресу харківських фанатів нецензурні вірші. Потім починають кричати на Олександра Ярославського.

"Развє так можно. Що ваша команда і болєльщіки собі позволяють?! Це ж послідня ігра, вон нічого не рішає. А ви бидло у Полтаву привезли", - кажуть двоє чоловіків президенту "Металіста". Ярославський мовчить.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" виграв Кубок України, дотиснувши в овертаймі "Металург"

Гра закінчується з рахунком 2:2. Харківські футболісти відмовляються спілкуватися з журналістами, швидко йдуть у роздягальню. Футболісти "Ворскли" одягають футболки з написом "Спасибо" і 15 хвилин аплодують уболівальникам.

Зараз ви читаєте новину «Футболісти "Ворскли" 15 хвилин аплодували вболівальникам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути