Ексклюзиви
середа, 25 квітня 2012 18:57

Троє гравців "Ворскли" вішають бутси на цвях

Троє гравців "Ворскли" вішають бутси на цвях
Василь Сачко грає у "Ворсклі" з 2008 року ФОТО: vorskla.com.ua

У полтавській "Ворсклі" підтвердили інформацію про те, що після закінчення чемпіонату кар'єру завершать троє гравців команди: Василь Сачко, Дмитро Єсін і Сергій Величко.

Нагадаємо, про це повідомив Микола Павлов в одному зі своїх інтерв'ю.

31-річний півзахисник Дмитро Єсін у "Ворсклі" виступав з 2008 року, провівши за полтавчан 91 матч. До цього гравець провів п'ять років у маріупольському "Іллічівці". Полтавські вболівальники пам'ятають його найважливіші голи "Динамо" і "Шахтарю".

35-річний Сергій Величко перейшов до "Ворскли" з охтирського "Нафтовика" у 2009 році і, відбивши пенальті у Львові, допоміг своїй команді зіграти з "Карпатами" 2:2 і вийти в Лігу Європи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ворскла" попрощається з трьома ветеранами і дасть їм гроші на машини

36-річний форвард Василь Сачко у "Ворсклі" - з 2008 року, а до цього відзначався у луцькій "Волині". Увійшли в історію два голи Василя у ворота харківського "Металіста" у півфіналі Кубка України 2008-09, а також вирішальний гол у ворота "Шахтаря" у фіналі турніру. У Полтаві Сачко досяг показника у 200 матчів в елітному дивізіоні України.

За словами прес-служби полтавської "Ворскли", Сачко виявив бажання залишитися в клубі і працювати у молодіжній команді U-19. Для ветеранів українського футболу планується прощальний матч.

 

Зараз ви читаєте новину «Троє гравців "Ворскли" вішають бутси на цвях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути