пʼятниця, 23 жовтня 2009 13:10

Футболісти "Гамбурга" влаштували "сидячий" страйк

Футболісти "Гамбурга" влаштували "сидячий" страйк

Футболісти німецького "Гамбурга" влаштували сидячий страйк на полі після матчу Ліги Європи з шотландським "Селтіком". Після закінчення зустрічі, що відбулася увечері 22 жовтня в Глазго, гравцям "Гамбурга" заборонили підійти до трибуни, де сиділи їх уболівальники. У відповідь футболісти влаштували страйк, повідомляє Reuters.

Подякувати німецьким уболівальникам футболістам заборонили стюарди, які відповідають за безпеку на стадіоні. Після цього декілька гравців "Гамбурга" сіли на газон недалеко від кутового прапорця. Футболісти пішли в роздягальню тільки після того, як на полі з"явилися поліцейські.

Як розповів менеджер "Гамбурга" Бруно Лаббадіа, на матч у Глазго приїхали близько двох з половиною тисяч німецьких уболівальників. За словами менеджера, поліцейські, які з"явилися на полі, погрожували гравцям повідомити про їх поведінку в УЄФА.

Матч "Селтік" - "Гамбург" завершився з рахунком 1:0 на користь німецької команди. Єдиний гол на 63-ій хвилині забив Маркус Берг. У групі С Ліги Європи "Гамбург" після трьох турів набрав шість очок. Стільки ж у "Хапоеля" з Тель-Авіва. Віденський "Рапід" набрав чотири очки, а "Селтік" - одне.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Футболісти "Гамбурга" влаштували "сидячий" страйк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути