понеділок, 21 червня 2010 17:59

Футболіст збірної Нігерії отримав більше тисячі листів з погрозами

Футболіст збірної Нігерії отримав більше тисячі листів з погрозами

Футболіст збірної Нігерії Сани Кайта, який заробив червону картку в матчі чемпіонату світу з Грецією, отримав більше тисячі листів з погрозами. За словами прес-аташе команди, Кайта отримав послання з Нігерії по електронній пошті. Уболівальники вважають його винним у поразці від Греції (1:2), повідомляє Associated Press.

Представники збірної Нігерії вже звернулися до уряду своєї країни з проханням забезпечити Кайта безпеку на батьківщині. Нігерійці вважають, що в ПАР життя футболіста нічого не загрожує. Після закінчення виступу збірної на ЧС-2010 Кайта вирішив відправитися в Європу, не заїжджаючи на батьківщину. Права на півзахисника належать "Монако", але він виступає на правах оренди за "Аланію" з Владикавказу.

Коментуючи ситуацію з погрозами на адресу Кайта, офіційний представник поліції ПАР Вішну Найду заявив, що всі команди, що беруть участь в ЧС-2010, забезпечені надійною охороною. За словами Найду, поліція не отримувала жодної інформації про те, що життю футболіста збірної Нігерії може загрожувати небезпека.

У матчі з Грецією Кайта отримав червону картку на 33-й хвилині за удар ногою грека Василиса Торосидіса. У цей час нігерійці вели (1:0), але потім пропустили два голи і поступилися з рахунком 1:2. Після гри Кайта вибачився перед тренерами і партнерами, і вони прийняли його вибачення.

Збірна Нігерії на старті чемпіонату світу зазнала поразки від Аргентини (0:1) і Греції (1:2). Незважаючи на це команда не втратила шансів на вихід з групи. Щоб потрапити в 1/8 фіналу, нігерійцям 22 червня необхідно перемогти Південну Корею і розраховувати на поразку греків у матчі з Аргентиною.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Футболіст збірної Нігерії отримав більше тисячі листів з погрозами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути