понеділок, 14 червня 2010 13:39

"Дивився матч збірної Греції і стало прикро за Україну" - Ігор Гамула

"Дивився матч збірної Греції і стало прикро за Україну" - Ігор Гамула
Наставнику ужгородського "Закарпаття" стало прикро за збірну України під час матчу Південна Корея – Греція. Про це Ігор Гамула розповів у програмі "Третій тайм" на каналі ICTV.

Нагадаємо, команда Отто Рехагеля, яка не пустила українців у ПАР, програла корейцям з рахунком 0:2 у своєму першому матчі на ЧС-2010.

"Я дивився матч Південна Корея - Греція і мені стало прикро за збірну України. Так само прикро було за росіян, коли дивився гру Словенії з Алжиром."

Словенці обіграли суперника з рахунком 1:0 і очолили групу С. В іншому матчі Англія і США зіграли в результативну нічию – 1:1.

"Хоча збірна Словенії стала одноосібним лідером у своїй групі, навряд чи в них є шанси пройти далі. Дивився матч Англія – США. Думаю, ці дві команди сильніші за словенців та алжирців. Матч між цими збірними (Словенія - Алжир), як і очікувалося, вийшов ніяким. Що їм світить на ЧС-2010? Мабуть, нічого."

Прогнозувати переможця ЧС-2010 Гамула не став.

"Про потенційних переможців африканського мундіалю говорити ще рано. Ще своїх матчів не зіграли Бразилія, Іспанія та Італія. Поки складно сказати, хто переможе. Турнір тільки розпочався і я утримаюсь від прогнозів."

Сьогодні відбудуться три матчі, в яких Нідерланди зіграють з Данією, Японія з Камеруном та Італія з Парагваєм.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Дивився матч збірної Греції і стало прикро за Україну" - Ігор Гамула». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути