Ексклюзиви
середа, 30 квітня 2008 18:41

Французький суд відмовив Мослі

Вчора французький суд вирішив, що не має підстав для заборони скандального ролика, присвяченого пригодам президента FIA Макса Мослі і розміщеного на сайті лондонської газети News Of The World. Але при цьому фотографії, опубліковані в паперовій версії газети, визнані такими, що суперечать місцевим законам, які оберігають приватне життя людей, тому всі наявні у Франції копії номера підлягають вилученню.

Проте рішення паризького суду навряд чи втішить Мослі, оскільки цей номер мільйонними тиражами розійшовся у Великобританії, а у Франції у News Of The World читачів небагато.

Що стосується ролика, розміщеного в інтернеті, суддя підкреслив, що забороняти або вирішувати його розміщення на сайті лондонської газети може тільки суд Великобританії. Але, як відомо, Мослі звернувся до французького правосуддя лише після того, як британська феміда відмовилася задовольнити його претензії до News Of The World.

f1news.ru

Зараз ви читаєте новину «Французький суд відмовив Мослі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути