понеділок, 19 липня 2010 14:57

Форвард "Рубіна" офіційно став гравцем "Зеніта"

Форвард "Рубіна" офіційно став гравцем "Зеніта"

Нападаючий казанського футбольного клубу "Рубін" Олександр Бухаров, який з чотирма голами є найкращим бомбардиром своєї команди в чемпіонаті Росії 2010 року, офіційно перейшов у пітерський "Зеніт". Про це повідомляється на сайті казанського клубу. Яку суму "Рубін" виручив за форварда збірної Росії, не уточнюється.

За неофіційними даними, Бухаров обійшовся "Зеніту" приблизно в 12 мільйонів євро. Саме така трансферна вартість гравця вказана на авторитетному німецькому сайті transfermarkt.de.

Навесні 2010 року інтернет-видання Sports.Ru повідомило, що "Зеніт" запропонував за Бухарова 20 мільйонів доларів, проте згодом ця інформація була спростована керівництвом "Рубіна", яке стверджувало, що гравець залишиться в команді.

Казанці вже знайшли заміну Бухарову - найближчим часом приєднатися до "Рубіну" повинен нігерійський нападник Обафемі Мартінс, який перейшов у російський клуб з німецького "Вольфсбурга".

Бухаров дебютував в основному складі "Рубіна" в 2005 році. Форвард провів за казанський клуб 91 матч і забив 38 голів. У чемпіонаті Росії 2009 Бухаров забив 16 м'ячів і посів друге місце в списку найкращих бомбардирів прем"єр-ліги, поступившись тільки спартаківцю Веллітону.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Форвард "Рубіна" офіційно став гравцем "Зеніта"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути