неділя, 08 липня 2012 14:12

Форвард "Інтера" змінює "Таврію" на донецький "Металург"?

Форвард "Інтера" змінює "Таврію" на донецький "Металург"?
Монакелло гратиме в Донецьку? Фото: tavriya.com.ua

Італійський форвард Гаетано Монакелло, який до недавнього часу виступав у міланському "Інтері", не буде захищати кольори сімферопольської "Таврії", хоча і продовжить свою кар'єру в Україну.

"Враховуючи те, що відбувається сьогодні в "Таврії", важко розраховувати на те, що цей перспективний 18-річний футболіст буде рости.

Тому ми прийняли рішення підписати контракт з донецьким "Металургом", в розташування якого він прибуде сьогодні ввечері.

Сподіваюся, що в цій команді Монакелло буде прогресувати, чого я йому і бажаю", - сказав у коментарі Террикон Дмитро Селюк.

"Знаю, що в мене є "доброзичливці", які кажуть, мовляв, я наводжу тільки "сміття". Так ось, як видно, в "Металурзі" вже розібралися, що дуже часто з часом це "сміття" перетворюється в хороші гроші", - зазначив він.

Монакелло вважається дуже талановитим і перспективним гравцем в Італії, на нього покладають великі надії. За манерою гри Монакелло порівнюють з Вієрі, Міліто і Пацціні. Його навіть називають "новим Міліто".

Раніше повідомлялося, що Монакелло підписав контракт з  "Таврією".

Зараз ви читаєте новину «Форвард "Інтера" змінює "Таврію" на донецький "Металург"?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути