понеділок, 09 квітня 2012 15:29

"Таврія" звільнила головного лікаря команди

"Таврія" звільнила головного лікаря команди

Віце-президент "Таврії" Дмитро Селюк, під час скайп-конференції з уболівальниками, розповів, що його не влаштовує робота клубної медичної служби. У зв'язку з цим Дмитро Дмитрович планує запросити в "Таврію" досвідчених європейських лікарів.

- Ми звільнили головного лікаря команди і зараз ведемо переговори з лікарем із "Удінезе", - сказав уболівальникам Дмитро Селюк. - У Криму медицина така, що, приміром, один лікар говорить Марко Не - необхідно робити операцію, а коли Марко прилетів в "Барселону" і прийшов до лікаря - йому зробили укол і він уже тренується в загальній групі.

У Сані Кейта ситуація складніша - лікар (якого ми вже звільнили) запустив травму і Сані довелося робити певні процедури - якщо протягом тижня йому не стане краще, то доведеться робити легку операцію - і він буде готовий тільки до наступного сезону.

Це, на жаль, проблеми нашої медичної служби, яку треба вдосконалити. Завтра до мене прилітає один фізіотерапевт, який зараз працює зі збірною Греції. Нам потрібні хороші фахівці. Здоров'я футболістів - це дуже важлива складова успіху.

Нагадаємо, що в останньому турі чемпіонату України сімферопольська "Таврія" на виїзді обіграла маріупольський "Іллічівець" з рахунком 2:0.

Зараз ви читаєте новину «"Таврія" звільнила головного лікаря команди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути