середа, 20 вересня 2017 18:02

Форвард "Динамо" продав "зіркові" футболки і купив устаткування для пологового відділення
7

Є нове устаткування
Фото: fcdynamo.kiev.ua
Є нове устаткування
Фото з вихованцями Сокальської футбольної школи
Подружжя Руслан та Катерина забирають новонародженого сина

Форвард "Динамо" Артем Кравець разом зі своєю дружиною Ганною стали учасниками благодійної акції. Сім'я футболіста забезпечила необхідним устаткуванням пологове відділення центральної районної лікарні в Сокалі на Львівщині.

Кошти гравець зібрав за рахунок масштабного благодійного аукціону, розпочатого ще наприкінці минулого року. У період виступу в оренді в іспанській "Гранаді" Артем обзавівся ігровими футболками видатних футболістів, зокрема - Фернандо Торреса, Суареса, Неймара, майкою одного з найкращих клубів світу - ФК "Барселона" з автографами гравців команди. Також на продаж в якості лоту виставив свою футболку, в якій він забив переможний м'яч у ворота збірної Фінляндії з автографами всіх гравців національної команди і всіх тренерів. А ще футболку нинішнього головного тренера національної збірної України Андрія Шевченка з автографом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, чому Кравець пропустив матч своєї команди

Також усі бажаючі допомогти могли переслати кошти на банківську карту, реквізити якої були доступні на сторінках Артема в соціальних мережах.

Артем і Ганна передали лікарні: відкриту реанімаційну систему, лампу для фототерапії, інкубатор для новонароджених, пульсоксиметр неонатальний, апарат для відсмоктування слизу у новонароджених, ліжка для немовлят - 5 шт, столи для сповивання для пологових залів - 3 шт, матраци з підігрівом - 3 шт. А спонсор, який придбав одну з футболок, погодився оплатити ремонт.

Також Артем поспілкувався з вихованцями місцевої футбольної школи, влаштувавши їм фото- та автограф-сесію. Також зробив спільне фото з персоналом лікарні, та молодим подружжям, які забирали з пологового відділення новонародженого сина.

Артем Кравець - колишній нападаючий німецького "Штутгарта" та іспанської "Гранади".

Зараз ви читаєте новину «Форвард "Динамо" продав "зіркові" футболки і купив устаткування для пологового відділення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути