Ексклюзиви
понеділок, 13 липня 2009 14:17

Формула-1. Місце Райкконена у "Фераррі" може зайняти Алонсо

Формула-1. Місце Райкконена у "Фераррі" може зайняти Алонсо

Незважаючи на постійні спростування з боку Ferrari і Renault, чутки про перехід Фернандо Алонсо в Скудерію по закінченню цього сезону тільки посилюються. Питання тільки, кого замінить дворазовий чемпіон?

Обидва пілоти Ferrari, Феліпе Масса і Кімі Райкконен, формально мають контракт до кінця наступного року. Однак положення фіна більш хитке. І в минулому році, і в цьому сезоні чемпіон 2007 року показує далеко не ті результати, які від нього чекають. При цьому не варто забувати, що Кімі є найбільш високооплачуваним пілотом Формули-1 – його зарплата оцінюється на рівні 30-35 мільйонів доларів.

Сам Кімі не збирається залишати Ferrari: "У мене є контракт на 2010 рік, і я не збираюся від нього відмовлятися. Я, як і раніше, хочу виступати на перегонах".

Іншої думки дотримуються в Ferrari. Там, за останньою інформацією, готові запропонувати Кімі компенсацію в розмірі 25 мільйонів доларів. Під час Гран-прі Німеччини стало відомо, що команда Brawn GP готова запросити до себе Райкконена, якщо той раптом стане безробітним. Очевидно, на заміну ветерану Рубенсу Баррікелло, який у свій час був другим пілотом у Ferrari.

Перейшовши в Brawn GP, Кімі знову сяде за кермо машини з двигуном Mercedes.

Зазначимо, що три роки тому той самий Mercedes пропонував фінну довічний контракт.

За матеріалами ТСН

Зараз ви читаєте новину «Формула-1. Місце Райкконена у "Фераррі" може зайняти Алонсо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути