вівторок, 07 липня 2009 12:15

Бос Формули-1 вибачився за фашистські висловлювання

Бос Формули-1 вибачився за фашистські висловлювання

Власник комерційних прав Формули-1 Берні Еклстоун вибачився за скандальне інтерв"ю, в якому він мимоволі образив почуття всіх людей, що постраждали від фашизму.

"Прошу вибачення за те, що був таким ідіотом, – відверто сказав комерційний бос Формули-1. – Я щиро приношу свої якнайглибші вибачення. Я ніколи не виступав на підтримку Гітлера. Думаю, у світі знайдеться мало людей, які підтримують його злочини".

"Врешті-решт, він зазнав поразки, оскільки був поганим диктатором, – сказав Еклстоун. – І неважливо, чи виходили всі лиходійства від нього особисто, чи він підкорявся комусь – в якомусь сенсі його взагалі не можна назвати диктатором".

"Я шкодую, що образив багато людей, – зізнався власник комерційних прав Формули-1. – Мені дуже сумно через це, адже насправді я багато що зробив для єврейських організацій: займався добродійністю та іншими речами".

"Більшість моїх помічників – євреї, – підкреслив Еклстоун. – Я спілкувався з декількома впливовими людьми – теж євреями, – один з них сказав: "Берні, ти більше схожий на єврея, ніж усі мої друзі".

Тим часом, сумнівні висловлювання Берні Еклстоуна вже викликали перші наслідки політичного характеру: представники німецької влади скасували зустрічі з комерційним босом Формули-1, заплановані на майбутній гоночний вік-енд Гран-прі Німеччини.

За матеріалами ТСН

Зараз ви читаєте новину «Бос Формули-1 вибачився за фашистські висловлювання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути