субота, 18 серпня 2018 14:04

Фонсека відповів на скандальну заяву гендиректора "Зорі"

Фонсека відповів на скандальну заяву гендиректора "Зорі"
Фонсека прокоментував прохід луганцями "Браги". Фото: ФК "Шахтар"

Португальський наставник "Шахтаря" Паулу Фонсека дав коментар щодо протистояння "Зорі" і "Браги", яку раніше очолював, і відповів на слова гендиректора "Зорі" Сергія Рафаїлова.

"Заява Сергія Рафаїлова? Я не знаю цієї людини, тому не можу ніяк коментувати це. Я можу тільки привітати "Зорю", бо вони виграли заслужено. Це була не удача, а дійсно їх заслуга. Мої щирі вітання "Зорі" і їх тренеру.

Я охарактеризував "Зорю", як команду, яка знаходиться на третьому місці в чемпіонаті України, як команду, яка чудова у своїй грі і показує цікавий футбол. Я сказав, що "Брага" сильніша за "Зорі". І навіть зараз, незважаючи на те, що пройшла "Зоря", я продовжую говорити, що "Брага" сильніша. Навіть Юрій Вернидуб сказав, що "Брага" сильніша.

Якщо говорити про той факт, що я хотів, щоб "Брага" пройшла далі, то це абсолютно нормально. Це мій колишній клуб, де у мене величезна кількість друзів. Якщо завтра я не буду в "Шахтарі", а гірники гратимуть в Португалії, то я абсолютно впевнений, що буду вболівати за "Шахтар", незалежно від тієї команди, з якою він буде зустрічатися.

Це абсолютно нормальні ситуації, нічого в них особливого немає. Я завжди ставлюся з великою повагою до цього всього, саме тому я тоді так сказав. Але у людей є свобода слова, і вони можуть говорити все, що хочуть і думають. Але я не буду коментувати це", - передає слова Фонсекі Tribuna.com.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як "Зоря" шаленіла після проходу "Браги" - відео з роздягальні

Рафаїлов так прокоментував прохід у наступний раунд Ліги Європи: "Чекаю не дочекаюся коментарів від великого фахівця х*секі щодо проходу "Браги".

Зараз ви читаєте новину «Фонсека відповів на скандальну заяву гендиректора "Зорі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути