понеділок, 14 жовтня 2013 11:34

Фоменко взяв у Сан-Марино 24 гравця

Фоменко взяв у Сан-Марино 24 гравця
Збірна України вилетіла на останній груповий матч. Фото: ffu.org.ua

У понеділок вранці, 14 жовтня, збірна України чартерним рейсом з аеропорту Бориспіль вирушила в Сан-Марино, на матч проти національної команди цієї країни в рамках відбіркового циклу ЧС -2014. Поєдинок відбудеться 15 жовтня.

З числа тих футболістів , які були викликані в розташування української національної команди на поточний збір , до столиці Сан-Марино вирушило 24 гравці .

У порівнянні з недавнім поєдинком з Польщею, розташування збірної України через перебір жовтих карток покинули захисник київського "Динамо" Євген Хачеріді та півзахисник донецького "Шахтаря" Тарас Степаненко.

Зате зможе допомогти синьо - жовтій дружині захисник Олександр Кучер , який відбув дискваліфікацію у матчі з поляками.

Таким чином, у завтрашньому поєдинку головний тренер збірної України Михайло Фоменко зможе розраховувати на наступних виконавців, 18 з яких сформують заявку на гру:

Воротарі: Андрій П'ятов (Шахтар), Максим Коваль (Динамо), Рустам Худжамов (Іллічівець).

Захисники: В'ячеслав Шевчук, Олександр Кучер, Ярослав Ракицький (усі - Шахтар), Віталій Мандзюк, Артем Федецький (обидва - Дніпро).

Півзахисники: Олег Гусєв, Андрій Ярмоленко, Роман Безус (всі - Динамо), Євген Коноплянка, Руслан Ротань (обидва - Дніпро), Микола Морозюк (Металург Д), Едмар (Металіст), Денис Дедечко (Ворскла), Анатолій Тимощук (Зеніт, Росія) , Дмитро Хомченовський (Зоря), Олександр Ковпак (Севастополь), Олексій Гай (Чорноморець), Валерій Федорчук (Карпати).

Нападники: Євген Селезньов, Роман Зозуля (обидва - Дніпро), Марко Девіч (Металіст).

Нагадаємо, перед останнім туром Україна займає другу позицію, поступаючись Англії одним балом. Збірна Англії в паралельному матчі вдома зіграє з командою Польщі.

Зараз ви читаєте новину «Фоменко взяв у Сан-Марино 24 гравця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути