неділя, 20 квітня 2008 19:11

ФК "Харків" здобуває важливу перемогу в Ужгороді

У Ужгороді зустрічалися команди, головне завдання яких збереження прописки у вищій лізі. Судячи з рахунку матчу і турнірному положенню, "Закарпаттю" тепер навряд чи призначено залишитися в еліті укранського футболу. А ось шанси ФК "Харків" продовжити прописку у вищій лізі після цієї перемоги, навпаки, значно збільшилися.

Гості відкрили рахунок вже на 4-й хвилині матчу - Батіста під кутом вийшов на ворота і пробив, Бабенко відбив м"яч, але Федецький в боротьбі із захисником переправив "сферу" в сітку.

Надалі гості не давали засумніватися в своїй перевазі і довели рахунок до розгромного. Спочатку Батіста після подачі Бєлого класно пробив головою, відправивши м"яч в дальній кута, а потім дубль оформив Федецький, який скористався помилкою захисників "Закарпаття", вийшов один на один з Бабенко і переграв голкіпера.

"Закарпаття" - ФК "Харків" - 0:3 (0:1)

20 квітня. Ужгород. Стадіон "Закарпаття"

Суддя - Сергій Задиран (Дніпропетровськ).

"Закарпаття": Бабенко, Края, Чижевський (Пісний, 64), Донець, Шуга, Бабич, Платон (Чарльз, 72), Ксенз, Ярош, Єсин, Микуляк.

Головний тренер Володимир Шаран.

ФК "Харків" : Худжамов, Березовчук, Соколенко (Мілько, 28), Чеберячко, Панковець, Городов, Бєлий (Комарницький, 74), Гунчак, Федецький, Сучков, Батіста (Ібрагім, 85).

Головний тренер Володимир Безсонов.

Голи: Федецький (4, 83), Батіста (55)

Попередження: Шуга (88). 
Зараз ви читаєте новину «ФК "Харків" здобуває важливу перемогу в Ужгороді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути