субота, 21 квітня 2012 10:26

Фільм "Кличко" нагородили в резиденції Габсбургів

Фільм "Кличко" нагородили в резиденції Габсбургів
Фільм "Кличко" отримав дві нагороди престижної австрійської кінопремії ФОТО: podrobnosti.ua

Документальна кіноповість "Кличко", що розповідає про двох братів-чемпіонів Віталія та Володимира, визнана кращою відразу в двох номінаціях під час гала-вечора престижної австрійської кінопремії "Kurier Romy-Akademiepreise", що відбувся в знаменитому віденському палаці Хофбург, який довгий час був однією з резиденцій династії Габсбургів.

Фільм "Кличко" переміг в номінаціях "Кращий документальний фільм" та "Кращий продюсер документального кіно". Так само у двох номінаціях переміг фільм "Диво Карінтія" (Das Wunder von K?rnten).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Канал "Інтер" покаже фільм про Кличків

Нагадаємо, міжнародна прем'єра картини відбулася на фестивалі Трайбека в Нью-Йорку, який організовує Роберт Де Ніро. Режисер Себастіан Денхардт, удостоєний нагороди Міжнародної премії Еммі, протягом двох років супроводжував видатних боксерів в Німеччині, Україні, США, Казахстані, Канаді, Австрії та Швейцарії.

Прем'єра фільму в Україні відбулася 17 липня 2011 року в рамках Одеського міжнародного кінофестивалю. У Москві російська прем'єра картини пройшла 7 грудня 2011 р. на фестивалі авторського документального кіно Артдокфест.

 

Зараз ви читаєте новину «Фільм "Кличко" нагородили в резиденції Габсбургів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути