середа, 11 квітня 2012 14:41

Канал "Інтер" покаже фільм про Кличків

Канал "Інтер" покаже фільм про Кличків
Прем'єра фільму "Кличко" пройде 21 квітня ФОТО: klitschko-brothers.com

У суботу, 21 квітня, о 20:30 на телеканалі "Інтер" відбудеться прем'єра документального фільму "Кличко".

Становлення у спорті, перемоги і нокаути Володимира і Віталія Кличків - в безпрецедентній картині "Кличко", яка стане для українського телеглядача справжнім одкровенням.

Світова прем'єра фільму про братів Кличків відбулася у квітні 2011 року на кінофестивалі Роберта де Ніро "Tribeca" в Нью-Йорку, після чого з гучним успіхом пройшла презентація картини в Європі. В Українських кінотеатрах глядачі могли подивитися фільм "Кличко" з 15 березня нинішнього року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліна Костенко назвала Віталія Кличка гетьманом і атлантом

Фільм розповідає не тільки про спортивні успіхи Віталія та Володимира, а й про сім'ю українських богатирів, про братську любов, про друзів, однодумців і близьке оточення боксерів. У стрічку увійшли перші інтерв'ю батьків Віталія та Володимира - офіцера авіації Володимира Кличка і вчительки молодших класів Надії Кличко, а також рідкісні сімейні архіви.

Режисером і автором сценарію картини "Кличко" виступив німецький документаліст, володар Міжнародної премії "Еммі" Себастьян Денхардт, відомий на пост-радянському просторі по серіалу "Сталінград". "Кличко" - перший фільм, знятий Денхардтом для всесвітнього кінопрокату.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віктор Пінчук фотографувався з Віталієм Кличком на "Гордості країни"

На чолі з Себастьяном Денхардтом знімальна команда провела з братами три роки, слідуючи за ними по Україні, Німеччині, США, Канаді, Швейцарії, Австрії та Казахстану.

"Деякі невідомі сторінки з біографії братів Кличків стануть справжнім відкриттям для глядачів, і це ще більше допоможе зрозуміти феномен двох братів з України, яких сьогодні знає весь світ," - зізнається Денхардт.

Зараз ви читаєте новину «Канал "Інтер" покаже фільм про Кличків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути