Ексклюзиви
середа, 15 червня 2011 16:37

На прем'єру фільму про себе Віталій Кличко привів дружину та тренера

14 червня в німецькому Ессені відбулася презентація біографічного кінофільму "Кличко". Картина розповідає про життя, становлення в спорті, перемоги та нокаути найпопулярніших боксерів планети.

Представив фільм старший з братів Кличків - Віталій.

"Я і брат обидва любимо кіно. Мені, наприклад, подобається ходити в кінотеатри. У нашому фільмі є все! Це бойовик, драма, трилер. Навіть є сцени жахів. Під час перегляду я бачив, як люди закривали обличчя. Кілька кадрів дійсності були страшними", - зазначив він.

Презентував Віталій картину в компанії дружини Наталії та тренера Фріца Здунека. Молодший брат, Володимир Кличко, не зміг бути присутнім на заході у зв'язку з підготовкою до поєдинку проти Девіда Хея, який відбудеться 2 липня в Гамбурзі. У той же час гучну прем'єру відвідала еліта Німеччини, зокрема, знаменитий німецький плавець і Олімпійський чемпіон Крістіан Келлер з дружиною Аннікою.

Світова прем'єра стрічки відбулася на кінофестивалі Роберта де Ніро "Tribeca" у Нью-Йорку - тепер же фільм "Кличко" презентовано в Європі в найбільшому німецькому кінотеатрі "Ліхтбург", який зібрав близько 1 500 глядачів.

На заході також був присутній режисер фільму Себастьян Денхардт, відомий як автор численних документальних фільмів про Другу Світову війну, історії німецьких міст і спорт. Його картини завоювали масу нагород, у тому числі Міжнародну премію "Еммі".

Щоб зняти фільм, Денхардт супроводжував братів Кличків протягом двох років у Німеччині, Україні, США, Казахстані, Канаді, Австрії та Швейцарії. У кадрі з'являються батьки братів Кличків, їхні товариші і суперники.

Прокат кінострічки в Європі стартує 16 червня, а в липні картина буде представлена ??на Одеському кінофестивалі.

Зараз ви читаєте новину «На прем'єру фільму про себе Віталій Кличко привів дружину та тренера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути