понеділок, 06 серпня 2007 14:46

Фідель Кастро пообіцяв не карати боксерів-втікачів дуже строго

Кубинські боксери Гільєрмо Рігондо і Ерісланді Лара, які два тижні тому втекли з табору національну збірної під час Панамериканських ігор в Бразилії, депортовані на батьківщину. Спортсмени були арештовані бразильською поліцією в четвер 2 серпня, а в неділю повернулися на Кубу.

Дворазовий олімпійський чемпіон і чемпіон світу Рігондо та чемпіон світу Лара залишили розташування збірної Куби перед поєдинками 1/4 фіналу Панамериканських ігор. Незабаром вони підписали професійні контракти з німецьким каналом Arena TV і повинні були переїхати до Німеччини. Проте 2 серпня боксери були арештовані в передмісті Ріо-де-Жанейро Кабо-Фріо.

Як стверджує бразильська поліція, Рігондо і Лара самі попросили відправити їх назад на Кубу. Президент країни Фідель Кастро розповів, що спортсмени попросили пробачення, і пообіцяв не карати їх дуже суворо. Раніше Кастро позбавив сім"ї боксерів подарованих будинків і автомобілів, повідомляє "Лента.ру".

Зараз ви читаєте новину «Фідель Кастро пообіцяв не карати боксерів-втікачів дуже строго». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути