понеділок, 23 липня 2007 13:00

Олімпійський чемпіон втік зі збірної Куби

Кубинський боксер Гильєрмо Рігондо, що перемагав на Олімпіадах 2000 і 2004 років, покинув розташування своєї команди під час Панамериканських ігор, що проходили в Бразилії. Разом з Рігондо з команди втік менш відомий боксер Ерісланді Лара. Де знаходяться спортсмени, поки невідомо, повідомляє Лента.ru.

Рігондо і Лара не з"явилися на зважування перед боями 1/4 фіналу проти Карлоса Куадраса (Мексика) і Рікардо Сміта (Ямайка) відповідно. Організатори змагань вже дискваліфікували обох кубинців і зарахували їм технічні поразки.

Тренер збірної Куби з боксу Педро ДРоке підтвердив, що Рігондо і Лара зникли з розташування команди, але відмовився говорити про те, що спортсмени втекли.

У січні 2007 року зі збірної Куби втекли ще три боксери, що завоювали золоті медалі на Олімпіаді в Афінах. Ян Бартелемі, Юріоркіс Гамбоа і Одланьєр Соліс покинули команду під час тренувального збору у Венесуелі, перебралися до Колумбії, а потім в Маямі (США), де підписали контракти з німецькими промоутерами.

Зараз ви читаєте новину «Олімпійський чемпіон втік зі збірної Куби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути