четвер, 07 листопада 2013 17:49

ФФУ виключила "Арсенал" з Кубка України і надала поле для тренувань

ФФУ виключила "Арсенал" з Кубка України і надала поле для тренувань
В "Арсеналі" не знають, чи зіграють з "Дніпром". Фото: fcarsenal.com.ua

Федерація футболу України продемонструвала готовність допомогти ФК "Арсенал". 7 листопада "канонірам" безкоштовно було надано полі стадіону НТК ім. В. Баннікова для проведення годинного тренування, повідомляє "Чемпіон".

Однак, за словами в.о. головного тренера клубу Сергія Закарлюки, до гри з "Дніпром" команда підготовку не веде.

"Поки нам нічого не відомо. Сьогодні ми зустрілися біля офісу клубу, і, не отримавши новин щодо подальшого функціонування, приїхали в НТК ім. Баннікова. Федерація футболу допомогла нам у проведенні тренування, надавши команді футбольну екіпіровку та м'ячі. Хочеться подякувати за це ФФУ", - сказав він.

"Що стосується матчу з "Дніпром", на даний момент ми не ведемо жодної планомірної підготовки. Про яку підготовку можна говорити, якщо навіть сьогодні відсутня половина гравців команди? Ми знаходимося в так званому режимі відпустки, тільки підтримуючи ігрову форму. Про гру з "Дніпром" навіть ніхто не думає, тут хоча б зрозуміти, яке майбутнє чекає "Арсенал", - підсумував Закарлюка.

У той же час стало відомо, що "Арсенал" виключений з розіграшу Кубка України. Таке рішення прийняв КДК ФФУ за неявку на матч 1/8 фіналу проти тернопільської "Ниви", який мав відбутися 30 жовтня 2013 року.

Зараз ви читаєте новину «ФФУ виключила "Арсенал" з Кубка України і надала поле для тренувань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути