субота, 02 листопада 2013 14:23

ФФУ заявляє, що готова допомогти київському "Арсеналу"

ФФУ заявляє, що готова допомогти київському "Арсеналу"
Фото: footboom.com

Федерація футболу України заявляє, що готова допомогти ФК "Арсенал" (Київ).

"Незважаючи на те, що генеральний директор клубу Віктор Головко використовує образливі вирази на адресу національної федерації і вводить людей в оману щодо запропонованої нами допомоги, ми ще раз офіційно підтверджуємо, що готові зробити все, що залежить від нас, для порятунку клубу", - йдеться в повідомленні прес-служби ФФУ в суботу.

У разі термінового відкликання гендиректором "Арсеналу" Головка офіційного листа, спрямованого у Прем'єр-лігу, з повідомленням про зняття клубу з усіх змагань, ФФУ негайно направить свої зусилля для того, щоб в першу чергу організувати проведення матчу 15-го туру чемпіонату України між "Арсеналом" і запорізьким "Металургом" 3 листопада.

Як повідомлялося, 23 жовтня генеральний директор ФК "Арсенал" Головко заявив, що у клубу більше немає джерел фінансування, і закликав потенційних бажаючих допомогти команді. 24 жовтня народний депутат Олександр Онищенко повідомив, що припинив надавати підтримку "Арсеналу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голкіпер "Арсенала" звинуватив гендиректора в тому, що він топить клуб

25 жовтня "Арсенал" не прибув на матч 14-го туру чемпіонату України проти сімферопольської "Таврії ", внаслідок чого гра не відбулася. 29 жовтня "Арсенал" не приїхав на матч 1/8 фіналу Кубка України проти тернопільської "Ниви" .

29 жовтня гендиректор клубу Головко заявив, що "Арсенал" починає процедуру банкрутства і знімається з участі в чемпіонаті та Кубку України сезону 2013-2014 років через відсутність фінансування.

30 жовтня ФК "Арсенал" письмово проінформував українську футбольну Прем'єр-лігу , що матчі 15-го туру чемпіонату України та чемпіонату U-21 проти команд запорізького "Металурга" не відбудуться "у зв'язку з відсутністю фінансування" столичного клубу.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ультрас "Динамо" змусили Суркіса розщедритися на 150 тисяч грн

31 жовтня Головко на офіційному сайті клубу заявив, що "офіційно ніяких матчів за участю "Арсеналу" проводитися не буде". У цей же день з'явилося звернення трудового колективу клубу, в якому говориться, що його представники мають намір продовжувати виступи в чемпіонаті України, і вимагають відставки гендиректора Головка. Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ в четвер ухвалив рішення зарахувати технічну поразку "Арсеналу" з рахунком 0:3 за неявку на матч 14-го туру чемпіонату України проти сімферопольської "Таврії".

1 листопада Головко у своїй черговій заяві назвав неправдивою інформацію про пропозицію, що надійшла з боку ФФУ допомогти "Арсеналу" провести черговий домашній матч чемпіонату країни, яке було озвучено головою департаменту інформації ФФУ Павлом Терновим.

"Пан Терновий заявляє про нібито пропозицію, що надійшла від ФФУ керівництву ФК "Арсенал" про сприяння в проведенні чергового домашнього матчу: нібито пропонувався стадіон, автобус і так далі. Це - брехня від першого до останнього слова. Соромно представнику ФФУ брехати футбольної громадськості країни! Я сьогодні є єдиним керівником ФК "Арсенал": ніхто до мене не звертався, ніхто не пропонував допомогу... Я прошу всіх припинити піаритися на вмираючому "Арсеналі" , - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «ФФУ заявляє, що готова допомогти київському "Арсеналу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути