понеділок, 04 листопада 2013 09:47

"Арсенала" немає, і на цьому закінчили. Трупу нічим не допоможеш" - Рабинович

"Арсенала" немає, і на цьому закінчили. Трупу нічим не допоможеш" - Рабинович
Рабинович "поховав" "Арсенал" у прямому ефірі. Фото: sport.obozrevatel.com

Футбольного клубу "Арсенал" припинив своє існування.

Про це 3 листопада в ефірі програми "Профутбол" заявив президент клубу Вадим Рабинович, повідомляє Чемпіон.

"Клуб повинен був припинити своє існування до першого числа. Повірте мені, "Арсенала" немає, і на цьому закінчили", - сказав він.

"Я вдячний Федерації за підтримку, але трупу вже нічим не допоможеш. Я ходив шукав інвесторів, але тоді ніхто не хотів брати цей клуб. Клубу немає, ні на один матч він не вийде, жоден гравець в футболці "Арсенала" більше грати не буде", - зазначив Рабинович.

"Людина, яка хоче врятувати "Арсенал" повинна була прийти ще вчора і покласти на стіл 5 мільйонів за борги і ще 15-20 мільйонів для розвитку клубу. Таких людей не знайшлося. Сьогодні, якщо така людина і знайдеться, то буде вже пізно", - підсумував Рабинович.

В свою чергу, голкіпер команди Віталій Рева майже одночасно, в ефірі іншої футбольної програми "Великий футбол" заявив, що найближчим часом у клубу, можливо, з'явиться президент.

"Може, завтра вранці з'явиться президент. Кажу про Рабиновича. Він зробив сьогодні заяву, що він наш президент. Хочу йому побажати, щоб він не був могильником клубу. Дочекаємося офіційного повідомлення", - сказав футболіст.

Нагадаємо, 29 жовтня генеральний директор "Арсенала" Віктор Головко оголосив про те, що команда знімається з чемпіонату України і починає процедуру банкрутства клубу.

Зараз ви читаєте новину «"Арсенала" немає, і на цьому закінчили. Трупу нічим не допоможеш" - Рабинович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути