вівторок, 25 травня 2010 16:23

Фернандо Алонсо пересяде на велосипед

Фернандо Алонсо пересяде на велосипед

Гонщик італійської команди Формули-1 Ferrari Фернандо Алонсо візьме участь у 16-му етапі знаменитої велогонки "Джиро д'Італія", який відбудеться у вівторок, 25 травня. Про це повідомляє Motorsport.com. Іспанець вважається давнім шанувальником велоспорту.

Гонщикові Ferrari було запропоновано проїхати на гірській ділянці довжиною 12,9 кілометра між Сан-Віджіліо ді Мареббе і План де Коронес. Організатори перегонів підтвердили, що 28-річний пілот "візьме участь у Джіро на останніх хвилинах етапу".

У минулому році Алонсо заявив, що хотів би створити професійну велокоманду, спільно зі своїм другом, іспанським велогонщиком Альберто Контадором, який перемагав у "Джиро д'Італія" в 2008 році, і вважається одним з найсильніших велосипедистів світу.

Крім Алонсо, серед пілотів Формули-1 до шанувальників велоспорту можна також віднести Марка Уеббера, Дженсона Баттона і Ярно Труллі. Наступна гонка Формули-1 відбудеться в Туреччині, в неділю, 30 травня. Після шести етапів чемпіонату світу Алонсо займає третє місце, поступаючись обом гонщикам Red Bull.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Фернандо Алонсо пересяде на велосипед». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути