пʼятниця, 20 травня 2011 15:19

Фергюссон хоче заборонити своїм футболістам користуватися Twitter

Фергюссон хоче заборонити своїм футболістам користуватися Twitter

Головний тренер "Манчестер Юнайтед" Алекс Фергюсон заявив, що клуб може заборонити футболістам користуватися соціальною мережею Twitter.

"Якщо чесно, я цього не розумію. Не знаю, як можна возитися з цим. Звідки у вас час на подібні речі? У житті є ще мільйон справ, якими можна займатися замість цього. Сходіть краще в бібліотеку і почитайте книжку. Серйозно. Всі ці штучки - марна трата часу. Здається, це зараз модно. Всі хочуть цим займатися.

Публікації в мережі - це відповідальність. Гравці повинні нести відповідальність за свої дії. Клуб вважає, що це може принести проблеми, а ми цього не хочемо", - цитує Фергюсона PA.

Відзначимо, що акаунти в Twitter є як мінімум у чотирьох футболістів "Манчестера" - у Ріо Фердинанда, Майкла Оуена, Нані і Вейна Руні. Місяць тому в цій соціальній мережі реєструвався Даррон Гібсон, однак майже відразу ж видалив свій акаунт через численні образи з боку вболівальників.

Також варто нагадати, що Футбольна асоціація Англії в нинішньому сезоні активно карає гравців за неприпустимі, на думку чиновників, публікації в соціальних мережах.

Нагадаємо, цього тижня Вейн Руні вступив в публічну перепалку з вболівальником і навіть призначив йому зустріч, щоб в бійці з'ясувати відносини.

Невідомий під ніком @ sam_oldham_LFC сам спровокував сварку. Вночі в середу він написав повідомлення Руні, обізвавши його "жирної повією".

Зараз ви читаєте новину «Фергюссон хоче заборонити своїм футболістам користуватися Twitter». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути