середа, 11 травня 2011 17:41

Алекс Фергюсон міг очолити "Арсенал"

Алекс Фергюсон міг очолити "Арсенал"

Головний тренер "Манчестер Юнайтед" Алекс Фергюсон зізнався, що на початку 1986 року йому пропонували посаду наставника лондонського "Арсеналу", від якого він відмовився всього за кілька місяців до того, як отримав посаду керманича "манкуніанців".

В якості свого помічника Фергюсон планував забрати з собою в Лондон Уолтера Сміта, який пізніше очолив шотландський "Глазго Рейнджерс".

"Мені запропонували роботу в "Арсеналі", і я планував взяти з собою Уолтера. Я думав запропонувати йому це, коли ми зустрінемося в збірній Шотландії. Тоді у нас був запланований матч в Ізраїлі, і я не знав, що він уже погодився піти в "Глазго Рейнджерс".

Я розповів Уолтеру про те, що мені запропонували роботу в "Арсеналі", і поцікавився його думкою. Він позитивно оцінив цю пропозицію, сказавши, що "Арсенал" є великим клубом. Я запитав Уолтера про те, чи не хоче він відправитися зі мною? І тоді він мені повідомив про те, що йде в "Глазго Рейнджерс".

Справа в тому, що "Арсенал" хотів отримати відповідь відразу, але я не міг їм відразу відповісти, тому що відправлявся на чемпіонат світу до Мексики зі збірною Шотландії. Тому варіант з "Арсеналом" відпав. Сміт перейшов в "Рейнджерс", а я трохи пізніше того ж року очолив "Манчестер Юнайтед", - цитує Фергюсона Sky Sports.

Зараз ви читаєте новину «Алекс Фергюсон міг очолити "Арсенал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути