неділя, 29 травня 2011 10:30

Фергюсон назвав "Барселону" найкращою командою, з якою він коли-небудь зустрічався

Фергюсон назвав "Барселону" найкращою командою, з якою він коли-небудь зустрічався

Сер Алекс Фергюсон прокоментував підсумки суботнього фіналу Ліги чемпіонів, в якому його "Манчестер Юнайтед" поступився іспанській "Барселоні" з рахунком 1:3. Шотландець визнав повну перевагу "Барселони" у матчі з його підопічними і назвав її найкращою командою, проти якої йому доводилося грати. Слова наставника "Манчестера" цитує Sky Sports.

За словами Фергюсона, він ретельно готувався до матчу з іспанцями, і у нього був привід сподіватися на кращий результат. Однак у підсумку "Манчестер" виявився розбитий командою, яка перевершує його за всіма статтями.

"Іноді доводиться грати з командою, яка перевершує тебе, і сьогодні був саме такий випадок", - зауважив головний тренер "Манчестера". На думку Фергюсона, нинішня "Барселона" зараз знаходиться на піку свого циклу, і це найкраща команда, з якою він коли-небудь зустрічався.

Що стосується самого матчу, то Алекс Фергюсон визнав, що його команді, наприклад, не вдалося впоратися з Ліонелем Мессі. Він також зазначив, що комбінаційний стиль гри "Барселони" присипляє суперника.

У цілому ж Фергюсон назвав минулий сезон вдалим для "Манчестера", хоч і завершився на мінорній ноті. "Я думаю ми довели, що залишаємося гарною європейською командою", - заявив він, зазначивши, що англійці програли "визначено кращій команді в Європі".

У свою чергу головний тренер "Барселони" Хосеп Гвардіола подякував своїм гравцям за продемонстровану гру та досягнутий результат. Він окремо похвалив все того ж Мессі, назвавши його кращим футболістом з усіх, яких він коли-небудь бачив або ще побачить на полі. "Мессі - єдиний і неповторний. Сподіваюся, йому ніколи не набридне грати", - цитує слова Гвардіоли іспанська Marca.

Фінал Ліги чемпіонів сезону 2010/2011 пройшов у Лондоні на стадіоні "Вемблі" 28 травня. "Барселона" здобула впевнену перемогу з рахунком 3:1. На гол Педро Родрігеса "Манчестер" відповів м'ячем Уейна Руні, проте надалі Ліонель Мессі вивів "Барселону" вперед, а Давід Вілья встановив остаточний результат. Нинішній трофей головного європейського клубного турніру став четвертим в історії "Барселони".

Зараз ви читаєте новину «Фергюсон назвав "Барселону" найкращою командою, з якою він коли-небудь зустрічався». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути