Ексклюзиви
пʼятниця, 13 лютого 2009 00:59

Фелпс може сісти за грати

Автор: News of the World
 
Проти олімпійського чемпіона з плавання американця Майкла Фелпса можуть завести кримінальну справу за вживання наркотиків, повідомляє ІТАР-ТАРС.

Поліція американського штату Південна Кароліна спіймала двох колишніх винаймачів будинку, де проходила вечірка, на якій американський плавець був сфотографований з "бонгом" - скляним кальяном для куріння марихуани. Не дивлячись на те, що пара вже переїхала, в їх новому помешканні провели обшук, який підтвердив наявність наркотиків.

Арештантам висунули звинувачення в зберіганні марихуани і зараз їм загрожує термін тюремного ув"язнення на один місяць та штраф.

Затриманих детально допитали про Фелпса.

Крім того, затриманих детально допитали про Майкла Фелпса. "Після того, як моїх клієнтів заарештували, то питали не про те, де вони дістали марихуану і хто їм її продав. Майже всі питання стосувалися Майкла Фелпса", - повідомив адвокат одного з арештованих.

Поліція штату повідомила 3 лютого, що розглядається можливість порушення кримінальної справи проти Фелпса за фактом вживання наркотиків.

Нагадаємо, скандал з участю Фелпса почався з того, що у британському виданні News World були оприлюднені фотографії де він курить гашиш. Через день після виходу фотографій у світ, "зірка басейну" зізнався в курінні забороненої речовини та вибачився, але на федерацію плавання це не подіяло і вона дискваліфікувала Фелпса від змагань на 3 місяці. У відповідь на таке рішення, Фелпс погрозив не брати участь у наступних олімпійських іграх.

Gazeta.uaNews World, Itar-tass

Зараз ви читаєте новину «Фелпс може сісти за грати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути