Ексклюзиви
четвер, 03 вересня 2009 16:51

Федотенко їв з Кубка Стенлі морозиво (ФОТО)
5

Український нападаючий "Піттсбурга" Руслан Федотенко на добу забрав додому Кубок Стенлі, завойований цього сезону.

П"ять років тому Руслан привозив хокейну святиню до Києва, де народився, а зараз Стенлі поїхав у графство Дор Каунті, штат Вісконсін, де вісім років тому Руслан одружився. Тут в селі Сістер-бей, з населенням 900 людей, у Руслана і його дружини Деббі є будинок, там вони проводять все літо, поки в НХЛ пауза.


"Першою думкою у мене було сфотографуватися з трофеєм у човні мого приятеля Джека Бунда. І я пішов до нього з кубком", - говорить Руслан. Потім Федотенко з сім"єю відправилася в центральний парк графства, де якраз святкували його сторіччя. Там в ресторані прямо з трофея вони покуштували місцеве морозиво. А далі видряпалися на вершину старовинної оглядової башти. "Звідти відкриваються неймовірні пейзажі", - захоплюється наш хокеїст, який після фотосесії на башті сів за кермо карта і зробив коло по шани з Кубком Стенлі.

"Б"юся об заставу, Стенлі ще ніколи не катали на карті", - сміється Федотенко, у якого тепер на спині красуються два татуювання - на честь перемог в Кубку Стенлі. А в кінці дня українець ще раз зайшов в ресторан, де з друзями пив з чаші трофея коктейль "Маргаріта". "Багато людей не вірили, що це справжній Кубок Стенлі", - сміється Руслан. "Це той же трофей, що піднімали над головою Вейн Гретцкі і Маріо Лем"є", - запевняв всіх Майк Болт, який супроводжував приз. (До речі, сек"юріті завжди лояльно ставляться до вигадок хокеїстів - головне, щоб кубок був на виду.) Переконавшись після цих слів, що трофей справжній, народ повалив фотографуватися і брати автографи у зірки "Пінгвінів".

За матеріалами "Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «Федотенко їв з Кубка Стенлі морозиво (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути