вівторок, 10 лютого 2009 10:47

FedCup. Хто наступний суперник збірної України?

FedCup. Хто наступний суперник збірної України?
Свій наступний поєдинок жіноча збірна України проведе за право увійти до першої світової групи Кубку Федерацій. Її суперником на стадії плей-офф стане якась із команд, що минулого вік-енду програла у чвертьфіналі змагань елітної групи. Можливо, це буде Франція, яка на власних кортах була вщент розбита Італією: 0-5!

Екс-перша ракетка світу Амелі Моресмо під час цього поєдинку програла обидві свої зустрічі. Не змогла нічого протиставити нашим минулорічним суперницям й перша ракетка Франції Алізе Корне. А головною переможницею дружини Коррадо Барразутті досить несподівано стала Флавія Пеннета. Саме 26-річна італійка принесла перше та третє-вирішальне очко своїй збірній.

Так само 0:5 поступилися напередодні китаянки – їх у Москві декласувала команда Росії. Інші два чвертьфінали у світовій групі були більш впертими. Чехія виграла у Іспанії 4:1, а команда США лише в парній зустрічі дотиснула Аргентину. У півфіналах, що відбудуться 25-26 квітня, американки зустрінуться з тенісистками із Чехії, а росіянки – з італійками.

З ким у плей-офф зіграє Україна, поки невідомо – суперника визначить жеребкування, яке відбудеться завтра у Лондоні. Квартет можливих опонентів складають невдахи чвертьфіналів у елітній групі - Китай, Іспанія, Аргентина та Франція. Матчі плей-офф відбудуться також 25-26 квітня.

Теніс. FED CUP. I світова група. ¼ фіналу


Франція 0:5 Італія
Росія 5:0 Китай
Чехія 4:1 Іспанія
США 3:2 Аргентина

Мегаспорт, Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «FedCup. Хто наступний суперник збірної України?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути