Ексклюзиви
субота, 05 листопада 2011 13:45

Фани "Бешикташа" з ножами та камінням атакували вболівальників "Динамо"

Фани "Бешикташа" з ножами та камінням атакували вболівальників "Динамо"

Після матчу групи етапу Ліги Європи між турецьким Бешикташем і київським "Динамо", який відбувся у Стамбулі в четвер, 3-го листопада, група київських вболівальників була атакована фанатами "Бешикташа".

Під час самого поєдинку, турецька поліція затримала кілька фанатів київського "Динамо" за використання піротехніки на стадіоні. Після матчу близько 25-ти уболівальників "Динамо" відправилися до поліцейської дільниці для того, щоб дізнатися про долю затриманих товаришів і спробувати домовитися про їх звільнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Наші вболівальники з турецькими потоваришували" - Сьомін

По дорозі до поліцейської дільниці, що знаходиться в районі Бешикташ, група динамівських фанатів була атакована турецькими уболівальниками. З криками "F*ck off, Dynamo" азіати несподівано накинулися на українців Як повідомляють учасники подій, турки активно використовували каміння, палиці і бруківку, а деякі з них були озброєні ножами.

Зважаючи на беззаперечну перевагу турецьких фанатів у чисельності, українці були змушені окупувати найближчу піцерію і близько 10-ти хвилин тримали там оборону до прибуття поліції. За попередньою інформацією, один з фанатів київського "Динамо" отримав ножові поранення, декілька осіб за участь у заворушеннях будуть депортовані з Туреччини.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Офіціанти поховали "Динамо", турецький гід - стадіон "Іненю"

Варто відзначити, що це не перший випадок, коли турки, будучи озброєні холодною зброєю, нападають на приїжджих футбольних фанатів. У квітні 2000-го року фанати "Галатасарая" зарізали двох уболівальників англійського "Лідса", проти якого турецький клуб грав у півфіналі Кубку УЄФА.

Також нападу зазнала група вболівальників львівських "Карпат", які в серпні 2010-го року грали з "Галатасараєм" в рамках відбору до основного турніру Ліги Європи.

Зараз ви читаєте новину «Фани "Бешикташа" з ножами та камінням атакували вболівальників "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути