Ексклюзиви
пʼятниця, 04 листопада 2011 12:19

Хачеріді зіграв з "Бешикташем" з новою зачіскою
17

Фото: Reuters

Київське "Динамо" з рахунком 0:1 програло стамбульському "Бешикташу" в матчі четвертого туру групового раунду Ліги Європи-2011/2012, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Таким чином, турки набрали шість очок, і вийшли на друге місце в групі. Динамівці з п'ятьма очками в активі йдуть третіми.

З перших хвилин стало зрозуміло, що динамівців у цій грі влаштує нічия. Кияни повністю віддали ініціативу в центрі поля, сподіваючись на рідкісні контратаки. Перший момент біля наших воріт виник на 12-й хвилині, коли Алмейда ледь не послав м'яч під штангу ударом головою. Потім Хачеріді ледь не забив у свої ворота після подачі з флангу - Шовковський відбив м'яч плечем.

Кияни огризнулися лише в середині тайму - Мілевський опинився один у карного майданчикау, але головою не влучив по воротах. Потім динамівці в контратаці удвох виходили на одного захисника, але Мілевський явно перетримав м'яч, а на його падіння в штрафному майданчику арбітр не відреагував. Двічі непогано пробивав Куарежма, але капітану "Бешикташа" не вистачило точності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бешикташ" з четвертої спроби переміг "Динамо"

У другому таймі динамівці ще більше відійшли на свою половину поля і часом просто грали на відбій. Турки не зупинялися ні на хвилину і на 67-й хвилині таки домоглися свого. Після подачі з кутового Егемен перестрибнув Мілевського і з лінії воротарського вколотив м'яч у сітку. Сьомін вирішив підсилити атаку, випустивши Брауна Ідейє. Нігерійцю вдалося забити наприкінці гри, але гол був відмінений через офсайд.

Могли кияни врятувати матч вже в доданий час - після удару Юссуфа головою Генен перевів м'яч на кутовий. Потім пішла подача, на яку прибіг навіть Шовковський, і кияни чотири рази били по воротах, але м'яч летів куди завгодно тільки не у ворота.

В іншому матчі нашої групи англійський "Сток Сіті" на виїзді обіграв ізраїльський "Маккабі" з рахунком 2:1.

Зараз ви читаєте новину «Хачеріді зіграв з "Бешикташем" з новою зачіскою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути