Ексклюзиви
середа, 04 лютого 2009 10:04

Фанатка напала на Рафаеля Надаля (ФОТО)

Життя Рафаеля Надаля було в небезпеці. На першу ракетку світу напала фанатка. Дівчина накинулася на іспанця в аеропорту Мальорки в Іспанії. 22-річний спортсмен всіма силами намагався уникнути пристрасного поцілунку від незнайомки. Схоже, це йому не вдалося зробити і шанувальниця таланту тенісиста ще внукам розповідатиме як цілувала Рафаеля Надаля.


Першій ракетці світу не бракує уваги прекрасної половини людства (REUTERS/Stringer)

Іспанець повернувся додому після Australian Open, де він підтвердив титул першої ракетки світу. Як раніше повідомляла gazeta.ua у фіналі відкритого чемпіонату Австралії він переміг швейцарця Роджера Федерера - 7:5, 3:6, 7:6, 3:6, 6:2. Перемога Надаля стала для нього п"ятою поспіль в особистих зустрічах з Федерером. Три останні фінали турнірів "Великого шолома" між цими тенісистами закінчилися перемогою іспанця.


На Батьківщині "Рафу" зустрічали як героя (REUTERS/Stringer)

До речі, Надаль став першим в історії іспанцем, який зумів виграти Відкритий чемпіонат Австралії в чоловічому одиночному розряді.

Рафаель Надаль (ісп. Rafael Nadal Parera)- іспанський тенісист-професіонал, перша ракетка світу з 18 серпня 2008, переможець 6 турнірів Великого Шолому (4 Роланд Гаррос, 1 Вімблдон, 1 Австралія) і літніх олімпійських ігор у Пекіні (2008). "Рафа" народився 3 липня 1986 на острові Мальорка, в місті Манакор (Іспанія). Він племінник Міґеля Анхеля Надаля, колишнього гравця футбольних клубів "Барселона" та "Реал" з Мальорки та гравця національної збірної Іспанії. Довідка з wikipedia.

Зараз ви читаєте новину «Фанатка напала на Рафаеля Надаля (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути