Ексклюзиви
вівторок, 17 серпня 2010 14:10

Фанати "Металіста" прибиратимуть "Дніпро Арену"

Фанати "Металіста" прибиратимуть "Дніпро Арену"

Фанатів "Металіста", які влаштували безлади на суботньому матчі своєї команди, відправлять на виправні роботи, а дніпропетровський стадіон очікують санкції.

Суботній матч між "Дніпром" і "Металістом" отримав продовження у вигляді сутичок між фанатами команд.

Вболівальники "Металіста" і "Дніпра" влаштували бійку за межами стадіону після суботнього поєдинку своїх команд, повідомляє КП.

Як стверджують очевидці, після того, як уболівальники харківської команди виїхали додому після матчу, деякі фани "Дніпра" вирушили за ними навздогін на машинах і влаштували бійку, скориставшись тим, що фани "Металіста" зробили зупинку і вийшли з автобуса.

"Після заворушень, влаштованих під час матчу, міліція затримала за хуліганство 10 людей, - розповів КП Володимир Седлецький, начальник міліції громадської безпеки Дніпропетровська. - За рішенням суду вже 17 серпня затриманих повезуть на виправні роботи на той же самий стадіон, де проходив матч. Вони там будуть наводити порядок, підмітати, прибирати сміття. Всі затримані - харків'яни. Суд виніс рішення: дев'ятьом - 15 діб адмінарешту, одному - 10".

Нагадаємо, що під час поєдинку 6-го туру чемпіонату України між "Дніпром" і "Металістом" (0:1) дніпропетровські й харківські вболівальники виламували сидіння, запускали димові шашки та різні предмети. Один з таких предметів розбив до крові голову бічного арбітра.

Про те, які санкції тепер чекають "Дніпро" і "Металіст", розповів голова Дніпропетровської обласної федерації футболу Андрій Павелко.

"Я впевнений, що будуть покарані обидві сторони, обидва клуби. За регламентом федерації футболу України, санкції можуть бути від грошових (у розмірі до 175 тисяч гривень) і до дискваліфікації стадіону, на якому проходив матч - проведення домашніх поєдинків при порожніх трибунах до 3-х матчів на рідному стадіоні", - цитують Павелка "Подробности".

Нагадаємо, що матч завершився перемогою "Металіста" з мінімальним рахунком - 1:0.

За матеріалами Korrespondent

Зараз ви читаєте новину «Фанати "Металіста" прибиратимуть "Дніпро Арену"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути