середа, 13 жовтня 2010 09:38

Фанати дозволили збірним Італії та Сербії зіграти всього 7 хвилин

Фанати дозволили збірним Італії та Сербії зіграти всього 7 хвилин

У вівторок, 12 жовтня, матч кваліфікації Євро-2012 між збірними Італії та Сербії тривав всього 7 хвилин через бешкетування сербських фанатів, яких довелося втихомирювати карабінерам.

Вболівальники сербської збірної ще до початку гри почали влаштовувати безлади в Генуї. Вони кидали різні предмети в поліцейських і співробітників служби безпеки. Крім того, вони атакували автобус своєї збірної. У нього були кинуті камені і фаєри. Травму отримав воротар Володимир Стойкович - тому він навіть не перебував на лаві запасних.

На стадіоні сербські вболівальники прорвалися до сітки, яка захищає трибуну за воротами від поля, і порізали її. Потім на газон полетіли петарди, і на поле вийшли карабінери. Серби також кидали предмети в італійський сектор і підпалили прапори. Суддя забрав обидві команди в роздягальні.

Потім команди вийшли на поле і знову провели розминку. Гравці збірної Сербії підійшли до гостьової трибуни і попросили вболівальників заспокоїтися. Через півгодини заворушення були усунені.

Матч був перерваний на 7-й хвилині після того, як на поле полетіла петарда. Через деякий час було прийнято рішення, що сьогодні він дограний не буде.

Поки УЄФА вирішила провести спеціальне засідання, на якому ухвалить рішення, чи зарахувати сербам технічну поразку чи дати командам дограти матч.

Нагадаємо, що двоє людей були госпіталізовані після бійки між уболівальниками "Валенсії" та "Манчестер Юнайтед", що сталася незадовго до матчу команд у Лізі Чемпіонів.

За матеріалами sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Фанати дозволили збірним Італії та Сербії зіграти всього 7 хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути